2011. október 24., hétfő

Kulin Ferenc : Magyar költők 19. század, I - Jelenlegi ára: 6 410 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Magyar költők 19. század, I-II. A könyv listaára: 6750 Ft. Leírás:
A Magyar Remekírók sorozata - több mint száz kötet megjelenése után 1991-ben megszakadt. Pedig a legjobb magyar kiadványsorozatok egyike volt, kitűnő filológiai alapozással, tudományosan szakszerű szöveggondozásban és válogatásban adott képet a magyar irodalom szinte teljességéről nem egy kötete az adott szerző vagy korszak legjobb kiadásának számított, számít ma is. A most megjelent kétkötetes antológiával a sorozat új folyama indul útjára, elsőül olyan kötetekkel, amelyek kimaradtak a régi sorozatból, később a régi kötetek új kiadását is tervezi a kiadó. A két vaskos kötetből álló, a 19. század magyar költőit bemutató antológia Kisfaludy Károlytól Szilágyi Gézáig mutatja be a század legfontosabb alkotóit, korántsem csupán a legnagyobbakra koncentrálva. Mert - természetesen - a legtöbb verssel a klasszikusok (Vörősmarty, Petőfi, Arany) szerepelnek, de jól megismerhetők a dupla kötetből olyan alkotók is, mint Töltényi Szaniszló, Czuczor Gergely, Szemere Miklós, Bajza József, Császár Ferenc, Kunoss Endre, Kriza János, Szentiváni Mihály, Erdélyi János, Sárosi Gyula és mások. A szövegeket válogató Kulin Ferenc a korszak magyar költészetének egyik legjobb ismerője, összeállítása azonban nemcsak saját ízlését, kutatási eredményeit tükrözi, de a ma legkorszerűbb irodalomtörténeti értékrendet is. Az antológia lapozgatói megbízható tájékoztatást kaphatnak nemcsak a század legfontosabb vagy fontos, de elfelejtett neveiről, hanem abban is biztosak lehetnek, hogy az adott költő legjobb, legjellemzőbb verseit találhatják meg a kötetben, méghozzá a legjobb szöveggondozás, filológiai munkálkodás eredményeként. Az antológia természetesen hozza a benne szereplők rövid életrajzait, a használatot pedig sokféle mutató és gazdag jegyzetapparátus is segíti. - Ott a helye minden könyvtárban. ISBN: 963-9297-41-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 6 410 Ft

Az aukció vége: 2011-10-25 15:12
. Kulin Ferenc : Magyar költők 19. század, I - Jelenlegi ára: 6 410 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése